Bemutatkozás

Csonka Detty vagyok és kozmetikusként dolgozom Bicskén a La Luna kozmetikában.
 
Annak ellenére lettem kozmetikus, hogy két fiútestvér kishúgaként, a legkevésbé sem piperék és sminkeszközök között nőttem fel, sőt először a gyakorlati helyemen találkoztam kozmetikussal. Mégis úgy alakult, hogy az érettségi után a felsőoktatás helyett a kozmetikus képzést választottam. Jó döntésnek bizonyult. 
 
Tanulmányaimat Budapesten, az Ipartestületi Szakközépiskolában végeztem és a Fővárosban jártam gyakorlatra is. 2010-ben, az iskola elvégzése után rögtön belevágtam a kis vállalkozásomba Bicskén, előbb egy szépségszalonban, később pedig létrehoztam a saját kis kozmetikámat, ami a végleges La Luna nevet egyik kedves vendégem ötlete alapján kapta.
 
A kozmetikában törekszem a teljesen intim környezet megteremtésére a vendégeim számára, hogy mindenki kikapcsolódhasson. 
 
A vendég- és bőrbarát kezelésekben és a hosszútávú megoldásokban hiszek, ennek megfelelően igyekszem folyamatosan naprakészen tartani az elméleti és szakmai tudásomat egyaránt. 
 
Szeretem a hivatásomat és azon munkálkodom, hogy minden vendégemnek megmutathassam:a szépségápolás nem nyűg, hanem élmény. 

Kérjen időpontot most!

Nehogy lemaradjon a kezelésekről.

Minőség

Kizárólag magas minőségű, koncentrált hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal és alapanyagokkal dolgozom. 
 

Odafigyelés

A kozmetikában egyszerre egy vendég tartózkodik, hogy mindenki megkaphassa a neki járó maximális törődést. 
 

Szakértelem

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal a hátam mögött is folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek.