Vélemények

Amióta hozzád járok nem félek a szempillafestéstől ,a testgyantát is simán bevállalom  sőt tornáztunk is együtt csodaszép szemöldököm lesz mindig ,és a legfontosabb Életem legszebb napjára olyan csodaszép sminket kaptam  És alig várom hogy újra a kezeid alá kerüljek.

Szandra

Mert Te vagy a Kozmetikusok kozmetikusa!

Te mentetted meg a szemöldököm,és általad van arcom,nem vagyok egy albinó.
Szeretek hozzád járni, mivel sok mindenről tudunk beszélni, hiszen sok mindenben egyezik a véleményünk.

Számomra azok a napok, amikor hozzád megyek különleges érzéssel töltenek el,olyan,mintha Ünnep lenne. 

Judit

Én mindig hálával és szeretettel gondolok rád, jó érzés hozzád belépni, mindig nyugalmat áraszt a kozmetikád. Sok mindenről beszélgettünk már és mindig elláttál szuper tanácsokkal. Egyszerűen eláraszt a nyugalom mikor nálad vagyok. Nem beszélve a munkádról, köszönöm hogy eddig mindig a maximumot hoztad ki belőlem, nem beszélve az esküvői sminkről és akkor sem nevettél ki mikor hajcsavarókkal érkeztem és sikerült időt szánni rám egyszerűen csak szeretek nálad lenni mert mindig pozitív lélekkel jövök el tőled.

Regina

Évek óta kerestem olyan kozmetikust aki előtt nem kell szégyellnem az „adottságaimat”…..fáj és sokszor káromkodok a rosszabb részeknél, de megnyugtat a csacsogás, hogy mindig van mivel elterelni a fájdalomról a figyelmem és nekem te vagy a LEG…..

Erzsi

Kedves Detty! Kozmetikust kerestem Bicskén, mikor ideköltöztünk, téged ajánlottak. Nálad mindig feltöltődöm, bármit csináltatok veled, és mindig szuper a végeredmény! A legjobb élményem veled, hogy kétszer is elvittél modellnek, mikor szempillázni tanultál, azóta is hiányoznak a pillák, de egyszer még tuti felkerülnek!Rugalmas és megértő vagy, mindig tanulsz valami újat, ès bármiről lehet veled beszélgetni!

Veronika

A legjobb kozmetikus akinél valaha jàrtam. A kezelések fantasztikusak. Nàlad szuper jól lehet relaxàlni, nincs felesleges fecsegés, a nyugalom szigete.

Judit

Röviden, tömören: nyugalom, pontosság, igény kielégítés, szép munka, diszkréció.

Magdi

Szia Detty, én is talán a kezdetektől hozzád járok.. Mindig van miről beszélni, vannak közös témáink, nem feszengek amiatt mikor végre eljutok hozzád gyantáztatni, szépen dolgozol.

Kriszta

Diszkréció, csend, humor, minőségi szakmai hozzáállás, tisztaság, odafigyelés, pontosság. Élmény hozzád betérni!

M. Kriszta

Profi munka,rugalmasság,odafigyelés ,megbízhatóság és csodálatos eredmény!Köszönöm hogy vagy nekem.

Mesi

Kérjen időpontot most!

Nehogy lemaradjon a kezelésekről.

Minőség

Kizárólag magas minőségű, koncentrált hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal és alapanyagokkal dolgozom. 
 

Odafigyelés

A kozmetikában egyszerre egy vendég tartózkodik, hogy mindenki megkaphassa a neki járó maximális törődést. 
 

Szakértelem

Több, mint egy évtizedes tapasztalattal a hátam mögött is folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek.